Noseča Claudia se je slekla

Foto: Žurnal24 Claudia je pred kratkim svetu pokazala, kako lep nosečniški trebušček je imela.
Noseča Claudia Schiffer je pozirala gola za nemški Vogue.
Oglej si celoten članek

Schifferjeva je ponosno pokazala svoj zaobljeni trebušček, njena fotografija pa močno spominja na naslovnico Vanity Faira iz leta 1991, za katero je gola pozirala takrat noseča Demi Moore.

Nemška manekenka, ki ima z možem Matthewom Vaughnom dva otroka, naj bi rodila konec tega meseca. Claudia je nedavno izjavila, da je družina zanjo najpomembnejša, hkrati pa dodala, da obožuje biti noseča, saj ji takrat ni treba biti izbirčna pri hrani. V nosečnosti pa ji menda neznansko prija tudi pivo. "Brezalkoholno pivo, seveda," je razkrila Claudia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.