Noseča Oriana Girotto morala v bolnišnico

Foto: Monica Girotto
Foto: Monica Girotto
Slavno nosečnico je doletela neprijetnost, za katero pravi, da je hujša od poroda.
Oglej si celoten članek

Nosečka Oriana Girotto, ki s kitaristom Maticem Ajdičem pričakuje dojenčka, je zaradi ledvičnih kamnov morala ostati v bolnišnici, a na srečo se je na koncu vse dobro izteklo. "Bilo je hujše kot porod. V ledvico so mi vstavili kateter, ki ga bom imela do poroda. Z otročkom pa je na srečo vse v redu," je zaupala Oriana, ki svojega drugega otroka pričakuje 28. junija.

Sicer se vedno dobrovoljna voditeljica počuti odlično in se že zelo veseli svojega drugorojenca. Kljub nosečnosti še vedno obiskuje partnerjeve koncerte, ki jim, po živahnosti sodeč, rad prisluhne tudi dojenček v trebuščku. Novega družinskega člana pa se še posebaj veseli Orianin starejši sin Aleksander Cavazza, ki ga bo mali gledal kot boga, je prepričana simpatična nosečka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:22 4. Marec 2016.

    Po čem pa je ona slavna?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.