Noseča Posh na naslovnici Vogue

Foto: Žurnal24 Če ji bo golo poziranje le uspelo, bo to zanjo v svetu mode velik preboj. (Foto:
Victoria Beckham se dogovarja, da bi med nosečnostjo pozirala za priznano revijo Vogue.
Oglej si celoten članek

Nekdanja članica skupine The Spice Girls in modna oblikovalka Victoria Beckham, ki je trenutno v četrtem mesecu nosečnosti, se z glavno urednico revije Vogue Anno Wintour dogovarja za golo poziranje na naslovnici.

"To pri Vogue ni ravno v navadi, vendar se bo ekipa potrudila in naredila vse skupaj modno. Anna se nad tem
očitno navdušuje. Vsi pričakujejo, da bo prodaja narasla, saj je Victoria velika modna ikona," je povedal neki vir.

Čeprav do uradnega dogovora ali podpisa pogodbe še ni prišlo, si Posh želi, da bi bila videti najbolj seksi nosečnica, ki je kdaj krasila naslovnico. Naj spomnimo, da se je daljnega leta 1991 za revijo Vanity Fair slekla igralka Demi Moore, ki je bila v sedmem mesecu nosečnosti. Poleg nje so svoj zaobljeni trebušček na naslovnicah različnih revij pokazale tudi pevka Britney Spears, manekenke Miranda Kerr, Claudia Schiffer in Monica Bellucci ter pevka Christina Aguilera. Nekaj njihovih golih zaobljenih trebuščkov si lahko pogledate v galeriji.

Znano je še, da bi rada Victoria snemala brez svojega slavnega soproga Davida. "Ideja za poziranje pri Vogue je njen otrok. To bi rada naredila sama," je še povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.