Noseča še ena sestra Kardashian

Foto: Žurnal24 Lamar in Khloe sta se poznala komaj en mesec, ko sta se poročila. (Foto: Flynet/
Zvezdnica Khloe Kardashian, sestra bolj znane hollywoodske starlete Kim Kardashian, pričakuje prvega otroka. Srečni očka je slavni košarkar Lamar Odom.
Oglej si celoten članek

Khloe je željo po materinstvu začutila, ko je zanosila njena starejša sestra Kourtney. Vse odtlej se 25-letna zvezdnica in njen mož Lamar trudita, da bi spočela svojega otroka, zdaj pa jima je to končno uspelo.

 

"Khloe je noseča dva meseca, najbolj pa ji diši sadje in sladoled. Zelo je srečna, Lamar pa je čisto navdušen nad dejstvom, da bo spet postal očka," je razkril vir blizu zvezdnikov.

 

Lamar, ki je Khloe večno zvestobo obljubil lansko jesen, ima sicer že dva otroka, ki sta plod zveze z nekdanjim dekletom, Lizo Morales. Tridesetletni košarkar je imel z Lizo še tretjega otroka, a je ta umrl pri komaj šestih mesecih starosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.