Noseča tudi Gisele Bündchen?

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pojavile so se govorice, da naj bi bil noseč še en Victorijin angelček – Giselle Bündchen, ki naj bi bila v veselem pričakovanju svojega drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Govorice o tem, da naj bi brazilski supermodel Gisele Bündchen in njen mož, zvezda ameriškega nogometa Tom Brady, pričakovala svojega drugega otroka, so sprožila opažanja modnih asistentov na neki modni reviji, ki so med preoblačenjem Gisele opazili spremembe na njenem telesu. Poleg tega naj bi lepotička veselo novico že v začetku meseca delila s svojim bližnjim prijateljem, modnim oblikovalcem Ricardom Tiscijem, ki dela za Givenchy, ter z družino.

Zakonca imata že enega sina, dveletnega Benjamina, Tom pa ima še enega otroka z igralko Bridget Moynahan.

Če je Gisele resnično noseča, se bo tako pridružila klubu nosečih Victorijinih angelčkov, v katerem trenutno kraljujeta Adriana Lima in Lily Aldridge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.