Noseča v zakonski jarem?

Foto: Žurnal24 Britney Spears kot ˝sodobna tragedija˝.
Pevka Britney Spears naj bi se tretjič poročila, potem ko so jo v losangeleški restavraciji videli z velikim diamantnim prstanom na levi roki. Polega tega si je s fantom v trgovini ogledovala teste za preverjanje nosečnosti.
Oglej si celoten članek

Britney spet razpihuje govorice, da se bo kmalu še v tretje poročila, saj so jo v torek zvečer v spremstvu njenega fanta Adnana Ghaliba videli z velikim diamantnim prstanom na levi roki.

Pop zvezdnica, ki je v ponedeljek izgubila pravico do obiska svojih dveh sinov, je bila oblečena v obleko, ki jo je nosila med istim vikendom, v katerem se je poročila s Kevinom Federlinom.

Dobro obveščeni viri pravijo, da sta se Britney in Adnan pogovarjala o hitri poroki, a se Adnan še ni utegnil ločiti od svoje žene.

Britneyjin menedžer Sam Lutfi govoric o nameravani poroki ni želel komentirati, je pa zanikal govorice tabloidov, da je Britney noseča. V ponedeljek sta si namreč z Adnanom v trgovini ogledovala teste za preverjanje nosečnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.