Noseče oskarjevke

Foto: Žurnal24 Osem mesecev noseča Catherine Zeta-Jones je marca leta 2003 dobila oskarja za na Foto: Žurnal24 Eva Marie Saint je za svojo vlogo v filmu On the Waterfront prejela oskarja za n Foto: Žurnal24 Nominiranka za najboljšo žensko glavno in stransko vlogo leta 2007 Cate Blanchet Foto: Žurnal24 Annette Bening je leta 2000 morala prepustiti oskarja za najboljšo igralko Hilar Foto: Žurnal24 Zvezdnica filma Fatal Attraction Glenn Close je dva tedna zatem, ko je leta 1988 Foto: Žurnal24 Natalie Portman je v pričakovanju svojega prvega otroka s koreografom Benjaminom Foto: Žurnal24 Rachel Weisz je rodila tri mesece zatem, ko je prejela oskarja za najboljšo žens Foto: Žurnal24 Meryl Streep je bila noseča s svojo hčerko Mamie Gummer, ko je leta 1983 prejela Foto: Žurnal24 Oskarjeva nominiranka leta 2004 za najboljšo žensko stransko vlogo v filmu Mysti Foto: Žurnal24 Susan Sarandon sicer ni prejela oskarja za najboljšo igralko za film Thelma & Lo
Letošnji oskar za najboljšo žensko vlogo je šel v roke noseči Natalie Portman za nastop v Črnem labodu. V preteklosti je prestižni kipec prejelo kar nekaj filmskih zvezd, ki so bile v pričakovanju.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.