Noseči Beyoncé Jay-Z smrdi

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Beyoncé je na predstavitvi svoje nove dišave priznala, da jo, odkar je noseča, vonj njenega moža naravnost odvrača.
Oglej si celoten članek

"Vse zavoham. Če bo nekaj smrdelo, bom zavohala. Značilno dišavo mojega moža sem vedno oboževala, sedaj pa jo sovražim. Še dobro, da imam svojo," je noseča Beyoncé zaupala na predstavitvi svoje nove dišave Pulse.

Punčka bo!

Čeprav pevka trdi, da še ne ve za otrokov spol, so jo ujeli pri izbiranju roza otroških čeveljcev prestižne znamke Christian Louboutin, Jay-Z pa je svoji sestri sporočil, naj kupuje le oblačila za punčke. Bodoča starša ne izgubljata časa, saj naj bi že izbrala ime in varuško, vedno pri roki pa bo tudi Beyoncéjina mama Tina Knowles. Pevka je o svoji nosečnosti zaupala: "Življenje, ki raste v tebi, je najmočnejša stvaritev na svetu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.