Noseči moški Beatie se je znašel v arestu

Foto: EPA
Foto: EPA
Thomas Beatie, ki je postal svetovno znan kot uradno prvi noseči moški, se je znašel v arestu zaradi nadlegovanja.
Oglej si celoten članek

O Thomasu Beatiju je leta 2007 pisal ves svet, saj je kot transseksualec postal noseč s pomočjo umetne oploditve.

Tokrat se je spet pojavil v luči žarometov, a razlog je precej drugačen. Policija v Phoenixu v ameriški zvezni državi Arizona ga je namreč aretirala na podlagi suma nadlegovanja svojega nekdanjega dekleta. Menda gre za nekdanjo ženo Nancy, s katero se je po pravni bitki, ali je sploh bil veljavno poročen, ločil avgusta letos, a za zdaj ameriški mediji nimajo potrditve.

Je pa Beatie med drugim že priznal, da je na njen avtomobil namestil GPS napravo, ki je sledila njeni poti. Beatie naj bi vmes celo nekajkrat menjal baterijo na napravici. Z ženo je imel zelo buren zakon, med drugim je v javnost prišel video o tem, kako Nancy po nedolžni šali znori in pred otroki razbija inventar po njuni hiši, v bazen je zalučala celo prenosnik.

Par je sicer imel tri otroke, vse tri je rodil Thomas, ki je po spremembi spola ohranil ženske reproduktivne organe. Po ločitvi naj bi že našel novo ljubezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.