Kakšna drama: Nosečnica prekinila poroko, ta posnetek morate videti!

Foto: Tik Tok
Foto: Tik Tok
Ta video je postal pravi spletni hit …
Oglej si celoten članek

Prizori, ki jih ponavadi vidimo v filmu, se očitno dogajajo tudi v resničnem življenju. Ta par je bil namreč tik pred tem, da postaneta mož in žena, ko je obred prekinila nosečnica. Prekrasno poroko na prostem v Detroitu, ameriški zvezdi državi Michigan, je  začinila z vpitjem: "Anthony! Pretvarjaš se, da me ne poznaš. Si danes pozabil vzeti zdravila?" Župnik in bodoča zakonca so jo ignorirali, nosečnica pa je nadaljevala: "Anthony! Vem, da me slišiš! Obnašaš se kot da me ne poznaš … Nosim tvojega otroka!"

Takrat se je nevestini hčerki snel film in je s cvetjem napadla obupano nosečnico ter ji zabrusila: "Izgini iz poroke moje mame. Kaj je narobe s tabo? Kaj je narobe s tabo?" Video, ki ga je posnel eden izmed svatov je na aplikaciji Tik Tok postal pravi hit in ima že več kot devet milijonov ogledov.

@danielleondemand

Pregnant 🤰🏾side chick crashes wedding ##foryoupage ##drama ##wedding ##sidechick

♬ original sound - danielleondemand

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga! 

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:37 11. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • 10:27 10. Avgust 2020.

    opičja posla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.