Nosečnice, izračunajte spol svojega otroka

Foto: Žurnal24 spol otroka Foto: Shutterstock nosečnica
Kitajci verjamejo, da lahko spol otroka izračunajo z luninim koledarjem. Preverite, ali drži tudi pri vas.
Oglej si celoten članek

Kitajski koledar naj bi s pomočjo starosti nosečnice in datuma spočetja (v tabeli mesec zanositve) razkril spol otroka. A pri določitvi starosti bodite pozorni na to, da v tabeli upoštevate svojo starost po luninem koledarju, saj se ta razlikuje od naše starosti. Starost po luninem koledarju izračunajte tukaj.

Če ste po luninem koledarju stari 30 let in ste otroka spočeli maja, naj bi dobili deklico.

Nekatere ženske se po luninem koledarju orientirajo tudi takrat, ko želijo spočeti otroka določenega spola, raziskave pa so pokazale, da je koledar, ki razkriva spol otroka, kar 85-odstotno zanesljiv. Preverite, ali drži tudi pri vas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:39 11. Oktober 2014.

    Baje obstajajo tudi neke posebne čokolade za nosečnice brez mleka ... Ma kdo kakšne izkušnje?

  • 12:18 7. November 2013.

    Pr men tud ne :)

  • 12:01 7. November 2013.

    Pri meni ta sistem ne drži! Lp

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.