Nosečnice, prste stran od teh čevljev

Foto: Profimedia Mary-Kate Olsen Foto: Profimedia Kylie Minogue Foto: Profimedia Tori Spelling Foto: Profimedia Ciara Foto: Profimedia Lindsay Lohan Foto: Profimedias Taylor Momsen Foto: Profimedia Rihanna Foto: Profimedia Jaime King Foto: Profimedia Nicole Scherzinger Foto: Profimedia Vanessa Hudgens Foto: Profimedia Tamara Ecclestone Foto: Profimedia Kourtney Kardashian Foto: Profimedia Anja Rubik Foto: Profimedia Nicky Hilton
Gladiatorke so tudi to poletje zelo popularne. Rade jih nosijo tudi hollywoodske zvezdnice. Stilistka in modna oblikovalka Jasmina Gregorič pa opozarja, da niso primerne za vsakogar.
Oglej si celoten članek

Nizke, do gležnjev, do kolen ali celo čez kolena … Gladiatorke so spet hit poletja. V oči še zlasti padejo visoki modeli, ki pa niso primerni za vsakogar. "Modelom, ki segajo do kolen, naj se izogibajo dekleta z močnejšimi meči. Gladiatorke so na splošno zelo neprimerno obuvalo, če boste veliko na nogah. Še zlasti neprimerne so za nosečnice in ženske, ki jim hitro zatekajo noge,“ svari Greguričeva, ki nizkim dekletom svetuje, da izberejo nižji model. "Če pa si res želijo gladiatork, ki bi segale višje od gležnjev, naj kupijo model, ki ima visoko peto."

V galeriji si oglejte, s kakšnimi oblačili gladiatorke kombinirajo zvezdnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.