Nosečniški kilogrami: Zato je Kate tako hitro shujšala

Foto: Profimedia
Vojvodinja Kate je razkrila, kako se je znebila nosečniških kilogramov.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Catherine je bila že kmalu po rojstvu tretjega otroka suhljata kot pred nosečnostjo. Kako hitro je izgubila odvečno težo, je verjetno presenetilo celo hollywoodske mamice, ki so prave prvakinje v hitrostnem izgubljanju nosečniških kilogramov.

Foto: Profimedia kate middleton
Če ste mislili, da je Kate po porodu stradala, se motite. Leta 2016, po rojstvu princese Charlotte, ji je nekdo med obiskom Indije, kamor sta z Williamom odpotovala na prireditev, s katero so obeležili kraljičin 90. rojstni dan, postavil ravno to vprašanje. Kate mu je odgovorila, da ne počne nič posebnega. "Le tekam za otrokoma," je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.