Nosečnost je načrtovala

Foto: Žurnal24 natalija_verboten_despot
Priljubljena pevka Natalija Verboten s svojim možem Dejanom Bojićem pričakuje prvega otroka. Novica o nosečnosti je bodočo mamico razveselila na materinski dan.
Oglej si celoten članek

Ste nosečnost načrtovali?
Da.

Kako se počutite, imate jutranje slabosti?
Počutim se odlično, jutranje slabosti so sicer prisotne čez dan, ampak proti večeru izzvenijo, tako da moji nastopi in delovne aktivnosti že ves čas potekajo čisto normalno, v ustaljenem ritmu. Tudi vse poletje bom, tako kot že zadnjih 13 let, z bandom nastopala po vsej Sloveniji. Trenutno snemamo skladbo na nogometno tematiko, kaj pa drugega. (Smeh)

Kdaj ste izvedeli, da ste noseči?
Test sem naredila na materinski dan in je pokazal pozitivno.

Kdaj pričakujete otroka?
Zdaj sem na začetku četrtega meseca, če ne bo prišlo do kakšnih sprememb, predvidoma konec novembra.

Boste vprašali po spolu?
Bova, ko bo tako daleč.

Že izbirate imena, nakupujete otroška oblačila, je otroška sobica že pripravljena?
Dogodkov ne želiva prehitevati, vsaj do polovice nosečnosti bova počakala s temi aktivnostmi, saj se nama zdi, da bo vse prišlo na vrsto ob svojem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.