Nosečo igralko zapustil mož

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Keshia Knight Pulliam, znana iz serije The Cosby Show, preživlja težke čase.
Oglej si celoten članek

Po enem letu se je končal še en slavni zakon. Mož igralke Keshie Knight Pulliam, nekdanji igralec ameriškega nogometa Ed Hartwell, je vložil ločitvene dokumente.

Zvezdnica je sicer pretekli teden na družbenih omrežjih sporočila veselo novico, da je noseča. Kot kaže, je razlog za konec zakona otrok, ki ga zvezdnica nosi pod srcem. Kot pišejo ameriški mediji, je Hartwell na sodišču vložil tudi zahtevek za test očetovstva, čeprav, tako pravi vir, nima dokazov, da ga je žena prevarala. "Rekel ji je, da si še ne želi otroka in stvari so se poslabšale, ona pa je nenadoma zanosila,“ pravi vir. S testom očetovstva se želi 38-letnik le prepričati, da je otrok res njegov, saj je igralka zanosila "v zelo temnem obdobju zveze“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.