Nosi različni številki čevljev

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Manca Špik le stežka najde čevlje s peto, ki bi ji bili prav, preverite zakaj.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 viktorji, Manca Špik Manca Špik je z nogami najraje na trdnih tleh, a ne zaradi tega, ker ne mara vrtoglavo visokih pet, temveč zato, ker težko najde par zase. Eno nogo ima namreč v velikosti 38, drugo pa 39.

"Nisem nora na čevlje, saj imam to nesrečo, da iman levo nogo številka 38, desno pa 39, zato zelo težko dobim kakšne lepe salonarje. Če jih slučajno kje dobim, pa jih takoj kupim in si pomagam z silikonskimi vložki ter podobnimi zadevami. Pozimi te težave ni, saj pač vzamem večjo številko," nam je zaupala Manca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.