Nostalgični retro pod krošnjami

Foto: Vintage Vikend
Foto: Vintage Vikend
Pod krošnjami dreves v ljubljanskem Parku Tabor se lahko spet potopite v nostalgični retro modnih poslastic. Nostalgična sobota svoja vrata odpira ob 11. uri.
Oglej si celoten članek

Od 11. ure dalje se boste lahko sprehodili mimo stojnic, ki bodo postregle z nostalgičnimi modnimi drobtinicami. Svoje košarice bodo razgrnili Vintage Vikend, Neon Vintage Jewelry, Ab Fab, Gvant, Miss Vandelej, Ema Bavcon, Divas Vintage, 2nd Chance, Little Elephant, Atelier Indevin, Backyard Vintage, Ada Vintage, Klara, Zadruga Dobrote ter Dame in Gospodje.

Ob brskanju po vintage sladkorčkih, se boste lahko zavrteli v ritmu zimzelenih melodij ali se preizkusili v ristancu in ostalih, že skoraj pozabljenih otroških igrah.

Nostalgično dogajanje bodo popestrili Jakob Bergant s predstavo uličnega gledališča Fantastične žonglerske vragolije ter Tina Dobaj Eder in Gregor Kamnikar s plesno predstavo Razprodaja Kapitala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.