Nov dojenček, ki je plod našega resničnostnega šova!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Par, ki se je spoznal v šovu Ljubezen po domače, pozdravil rojstvo drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta se v šovu Ljubezen po domače potegovala vsak za svojega junaka podeželja, nista mogla mimo simpatije, ki je med njima vzklila že ob prvem srečanju, ko so se kandidati na Vranskem spoznali s svojimi kmeti. Sentya in Matej Rotovnik sta kmalu po koncu šova postala par, leto kasneje ju je razveselila hčerka Aurora. Družinica pa se je ta teden še povečala, par je namreč pozdravil rojstvo drugorojenke Irine Riane.

"Prod je bil presenetljivo hitro mimo. Naši deklici se je tako mudilo na svet, da je njen prihod za las zgrešil tudi očka Matej. Vendar smo hitro vse nadoknadili in se skupaj pocrkljali. Z Irino Riano pa se v porodnišnici počutiva odlično in zelo hvaležno, saj naju vse osebje zelo lepo oskrbuje ter neguje. Kljub temu, vseeno komaj čakava na prihod domov k Aurori in Mateju," je za zurnal24.si povedala Sentya. Čestitke!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.