Nov izbruh razvajenega Bieberja

Foto: EPA
Foto: EPA
Justin Bieber je med plačanim fotografiranjem za kozmetičnega velikana Elizabeth Arden v Copenhagnu ponovno doživel napad jeze.
Oglej si celoten članek
Justin Bieber, ki je zadnje čase znan predvsem po svojih izgredih, je na fotografiranje prišel s šesturno zamudo, nato pa je zavrnil kostum, ki so mu ga pripravili. Za fotografiranje bi namreč moral nositi zvončasti klobuček. "Do izpada jeze je prišlo, potem ko je Justin zagledal kostum, ki bi ga moral nositi. Njegovo obnašanje je naravnost sramotno," je za RadarOnline razkril neimenovani vir.
 

Spet zamujal na koncert

Omenjeni izgred pa v zadnjih dneh ni bil edini. Na nedavnem koncertu je kanadski zvezdnik svoje oboževalce puščal v pričakovanju kar uro in pol, medtem ko je v zaodrju igral namizni tenis. "Justin je bil popolnoma zatopljen v partijo namiznega tenisa. Vedel je, da zamuja na koncert, a mu preprosto ni bilo mar," je povedal dobro obveščeni vir.

Natakarju ni pustil napitnine

Bieber je ponovno šokiral tudi na nedavni večerji, ki se jo je udeležil skupaj s Seleno Gomez. Par, ki je sicer znan po svojih številnih razhodih, se je v imenitno restavracijo odpravil na brezplačen obrok. "Po končani večerji Justin natakarju ni namenil napitnine. Za razliko od Selene, ki se je obnašala kot prava dama, se Justin enostavno ni zmenil zanj, kar je bilo zelo nespoštljivo," še dodaja vir.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.