Nov izziv za Suri Cruise

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Tom Cruise in Katie Holmes sta hčerko Suri v okviru nove šole vpisala na tečaj mandarinščine.
Oglej si celoten članek

Katie in Tom sta se odločila, da bo njuna hčerka Suri govorila kitajsko. Vpisala sta jo v tečaj mandarinščine, v okviru katerega bo lahko tudi potovala v Azijo. "Suri obiskuje tečaj za začetnike in zaenkrat ji gre odlično," je za ameriški spletni portal RadarOnline povedal neimenovani vir.

Sicer pa je šestletna Suri v začetku septembra začela obiskovati privatno šolo v New Yorku, za katero mora Tom letno plačati 40 tisoč dolarjev (približno 30 tisoč evrov). Ta privatna šola je del "svetovnih šol", ki imajo svoje podružnice tudi na Kitajskem, v Indiji, Afriki in Evropi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.