Nov Jacksonov hit

Foto: Žurnal24
Kralj popa je svojim oboževalcem zapustil pravo bogastvo še nikoli slišanih pesmi, ki naj bi jih izdajali naslednjih nekaj let. Prvo iz Jackove zapuščine lahko slišite že danes.
Oglej si celoten članek


Prvi posnetek Jackove pesmi je premiero doživel sinoči, za zdaj pa oboževalci lahko slišijo le delček skladbe A Place With No Name, za katero še vedno ni jasno, kdaj je nastala. Neuradno naj bi šlo celo za priredbo starega ameriškega hita A Horse With No Name, ki je glasbene lestvice osvajal leta 1972.

Besedilo pesmi naj bi opisovalo Michaelovo neskončno željo pobegniti v skrivnostni svet.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.