Nov preobrat: Mirela v zvezi!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mirela v oddaji "Upoznajte Parove" razkrila, da (spet) ljubi Milija.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook mirela Sinoči je Happy TV predvajal oddajo "Upoznajte Parove", v katero se je po telefonu javila Mirela Lapanović, njena simpatija v šovu Parovi, Mili, pa je sedel v studiu.

Mirela je razložila, zakaj je pretekli teden na Facebooku sporočila, da je samska. Zmagovalka slovenskega Big Brotherja pravi, da je bila jezna, ker je Mili ni pospremil v Slovenijo, sedaj pa ji je žal, da je z objavo, da je samska, dvignila toliko prahu. "Jaz sem Milija ljubila v hiši, ljubim ga sedaj, ko smo zunaj, in ljubila ga bom celo življenje,“ je izjavila 41-letnica in dodala, da si teh močnih čustev, ki jih goji do Srba, ne zna razložiti, saj česa takšnega še ni doživela. "Šla sem v šov in našla ljubezen svojega življenja,“ je še pripomnila.

Mirela je v oddaji tudi povedala, da jo je bil mlajši sin zelo vesel, starejši pa potrebuje čas, da se situacija malo pomiri. Govorila je tudi z Andrejem, ki je menda spoznal, da mora iti svojo pot in da nima smisla, da dasta zvezi še eno priložnost.

Mili pa je v šovu razkril, da je zase in Mirelo že najel stanovanje in da se namerava z njo zaročiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Tukaj so: 1. "Upoznajte Parove", -> "Upoznajte Parove," 2. ljubim ga sedaj, ko smo zunaj, in ljubila -> ljubim ga …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    So že popravili in odpravili številne napake po mojem komentarju.

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Mnja, boš moral razložiti, kaj pravopisne napake sploh so.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.