Nov škandal na španskem dvoru

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španski kralj Juan Carlos naj bi imel dva nezakonska otroka.
Oglej si celoten članek

Po škandalu zaradi lova na slone in razmerja s princeso Corinno zu Sayn-Wittgenstein se je španski kralj Juan Carlos spet znašel sredi škandala. Ingrid Sartiau iz Belgije in Albert Solà Jiménez iz Španije namreč trdita, da je modrokrvnež njun oče.

Kot trdi 46-letna Ingrid, sta se njena mati in kralj, ki je bil takrat že poročen, spoznala leta 1956 v Franciji. V postelji pa sta pristala šele deset let pozneje, ko sta se spet srečala, in sicer na sejmu v Luksemburgu. Devet mesecev pozneje je na svet privekala Ingrid.

Med raziskovanjem na spletu je 46-letnica naletela na Alberta, ki prav tako trdi, da je Juan njegov oče. Skupaj sta naredila test DNK, ki je pokazal 91-odstotno ujemanje. "Sva brat in sestra," sta prepričana in to tako zelo, da sta rezultate testa poslala na španski dvor, ki se na njune trditve še ni odzval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.