Nov trend pri lepotičenju nohtov

Foto: Ciate
Foto: Ciate
Trend pravih tetovaž na prstih je očitno okužil tudi kozmetične hiše, ki so že oblikovale kolekcije nalepk za prste.
Oglej si celoten članek

Če jih boste nosili nad nohti, tako kot so si to zamislili pri znani angleški kozmetični hiši Ciaté, boste zadeli v polno. Pentlje, zvezdice, diamanti in drugi mini okraski pa so nadgradnja nujno lepo urejenih nohtov.

Se še spomnite tatu nalepk, ki so se skrivale v žvečilkah in lizikah? Okraske za prste boste na kožo nanesli na enak način. Mokra brisačka in malo potrpljenja bosta obvezna prav tako kot previdnost med nošenjem. Izogibanje lepotnim izdelkom, ki vsebujejo olje, pa je med nošenjem "tetovaž" priporočljivo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.