Nova aplikacija s slastnimi recepti

Foto: Styria
Foto: Styria
Hrvatje bodo od sedaj naprej turistom skomine povzročali tudi z novo aplikacijo za mobilne telefone, ki vsebuje več kot 200 slastnih receptov iz "majhne dežele s super počitnicami".
Oglej si celoten članek

Aplikacijo Croatian Food je naredila avstrijska medijska hiša Stryia, ki posluje tudi pri nas in na Hrvaškem, z njeno pomočjo pa si bodo turisti lahko počitniška kulinarična doživetja pričarali tudi doma.

Aplikacija vsebuje že več kot 200 tradicionalnih receptov hrvaške kuhinje, razvrščenih v 20 različnih kuharskih knjig in prevedenih v 10 jezikov: angleški, nemški, italijanski, španski, francoski, ruski, češki, poljski, japonski in kitajski jezik, vsi recepti pa so seveda na voljo tudi v hrvaškem jeziku.

Okusno in zdravo

Kulinarični navdušenci bodo med recepti našli tako tipične mediteranske, kot celinske jedi, začutili pa boste tudi vpliv italijanske, avstro-ogrske, francoske, pa tudi turške kuhinje. Ustvarjalci aplikacije poudarjajo, da so jedi okusne, preproste in predvsem zdrave, saj mediteranska kuhinja slovi kot ena najbolj zdravih kuhinj, ki varujejo srce in ožilje, mediteranska dieta pa slovi kot ena najbolj zdravih diet.

Aplikacija je na voljo za iPhone, iPad, ter za pametne telefone z operacijskim sistemom Android.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.