Nova blagovna znamka Ptujske kleti

Foto: Žurnal24
V Ptujski kleti bodo odslej vse svoje polnitve širili med potrošnike pod imenom Pullus. Tako celovita prenova v slovenski vinarski industriji predstavlja edinstveni primer.
Oglej si celoten članek

Ptujska klet je na tiskovni konferenci v Ljubljani prvič predstavila novo vinsko blagovno znamko za slovensko in mednarodno tržišče z imenom Pullus in sloganom Vino z okusom. Pullus na osnovi te poslovne poteze predstavlja simbiozo skoraj 800-letne ptujske vinarske zgodovine, obenem pa z recepti na svojih moderno oblikovanih etiketah manifestira tudi sožitje okusov vina in hrane.

"Poslovna politika malih korakov, ki je z blagovnimi skupinami nobl in noblesse v Ptujski kleti pokazala, kaj vse je mogoče iztisniti iz odličnega grozdja s tega dela Štajerske, je tudi s številnimi odličji z vseh koncev sveta pokazala, da imamo v Ptuju ogromen kapital, ki ga je treba še bolj približati potrošnikom. V Skupini Perutnina Ptuj, katere hčerinsko podjetje je tudi Ptujska klet, smo podprli idejo, da vsa vina iz Ptujske kleti združimo v enotno blagovno znamko Pullus, ki smo jo tudi pomagali ustvariti. Prepričani smo namreč, da je nova blagovna znamka Pullus poenotila eno od najpomembnejših potrošniških vrednot: sožitje med vinom in hrano," je na današnji tiskovni konferenci izpostavil dr. Roman Glaser, predsednik uprave in generalni direktor Perutnine Ptuj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.