Nova dieta, ki je obnorela Hollywood

Foto: Fame Flaynet
Foto: Fame Flaynet
Nova dieta, ki pravi, da je pet dni dovoljeno jesti vse, dva dni pa je treba skoraj stradati, je obnorela svet. Angleže celo tako močno, da je knjiga Hitra dieta bolj zaželena kot nosečniški trebušček Kate Middleton, osvojila pa je tudi Hollywood.
Oglej si celoten članek

Knjiga Hitra dieta je že od začetka leta na seznamu najbolj prodajanih knjig v Angliji, kot sladke tortice pa so jo pograbili tudi Američani. Nič čudnega, ko pa dovoljuje, da jih pet dni v tednu jeste brez slabe vesti.

In kakšen je hitri dietni načrt? Dokaj preprost. Pet dni v tednu naj bi se držali "normalnega" načina prehranjevanja, ko je dovoljeno jesti vse. A brez pretiravanja. Seštevek dnevno zaužitih kalorij naj ne bi presegal dva tisoč kalorij na dan. Dva dni v tednu pa sta namenjena skorajšnjemu stradanju, ko je ženskam dovoljeno zaužiti največ 500, moškim pa največ 600 kalorij.

Nad dieto pa naj bi se navduševale tudi Hollywoodske zvezdnice, poroča VIP.de. Preizkusile naj bi jo že Jennifer Aniston, Scarlett Johansson in Sandra Bullock, Drew Barrymore pa naj bi se z njeno pomočjo znebila kilogramov, pridobljenih med nosečnostjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.