Nova izbranka Angeline Jolie

Foto: Žurnal24 Bosansko igralko Zano Marjanović (27) smo lahko pri nas lani gledali v drami Sne
Zana Marjanović. Angelina je izbrala glavno igralko za svoj "bosanski" film.
Oglej si celoten članek

Kot smo že pisali, se Angelina Jolie spušča še v režiserske vode, in sicer v naši neposredni bližini – z ljubezensko zgodbo, postavljeno v vojno Bosno.

Na včerajšnji novinarski konferenci pa so razkrili, kdo bo glavna igralka. Gre za 27-letno Zano Marjanović, ki smo jo lahko pri nas gledali lani v drami Sneg Aide Begić. Marjanovićeva je izjavila, da gre za "sanjski" scenarij in da komaj čaka začetek snemanja s tako "veliko igralko in humanistko", kot je Joliejeva.

Kdo bo glavni igralec, bo tudi kmalu znano, saj se v kratkem začne snemanje, ki bo na Madžarskem ter v Bosni in Hercegovini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.