Nova ljubezen ameriškega zvezdnik ne bi mogla biti bolj vroča

Foto: Profimedia evan peters Foto: Profimedia evan peters Foto: Profimedia evan peters Foto: Profimedia evan peters Foto: Profimedia evan peters Foto: Profimedia evan peters Foto: Profimedia evan peters
Več let je bil v zvezi z Emmo Roberts, sedaj pa ga greje vplivnica iz New Yorka.
Oglej si celoten članek

Evan Peters, znan iz Netflixovega hita Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, serije Ameriška grozljivka in filma Možje X: Apokalipsa, je bil sedem let v zvezi z Emmo Roberts. Njuno razmerje je zaznamovalo tudi nasilje. Leta 2013 so igralko aretirali, ker je partnerju razbila nos. Peters se je od nje razšel šele leta 2019. Nato je nekaj časa intimno prijateljeval s pevko Halsey, sedaj pa se je več kot očitno zagledal v newyorško vplivnico Natalie Engel, ki so jo pred časom povezovali z DJ SG Lewisom.

Par je na festivalu Coachella užival na koncertu pevke Lane Del Rey. Tam so kamere ujele kar nekaj vročih trenutkov med zaljubljencema. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.