Nova ljubezen Elona Muska ena najlepših Zemljank

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ne le najdebelejša denarnica na svetu, v postelji tudi eno najlepših deklet ...
Oglej si celoten članek

Elon Musk, CEO Tesle in SpaceX-a, ki je v novo leto vstopil kot najbogatejši človek na svetu, naj bi imel novo dekle. Eno najbolj seksi Zemljank, 27-letno avstralsko igralko Natasho Bassett. Bassettova je za Daily Mail povedala, da jo je prevzela njegova pamet in ne bančni račun, na katerem je trenutno 233 bilijonov ameriških dolarjev.

Videvata se že nekaj mesecev in sta v monogamnem razmerju, pred tem pa sta bila prijatelja. Romantično sta se zapletla šele po njegovem razhodu s pevko Grimes, lanskega septembra, s katero ima enoletnega sina, čeprav je ta oktobra še vedno živela pri njem. 

Musk ima za sabo pestro zgodovino razmerij, s prvo ženo Justine Musk ima pet sinov, z britansko igralko Talulah Riley pa je bil poročen in ločen kar dvakrat. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 00:41 22. Februar 2022.

    Vsaka rit najde svojo kahlo..

  • 22:02 21. Februar 2022.

    Ona je lepa, on je pameten, a glavno vlogo odigra sigurno njegov denar, ker lep in simpatičen ravno ni.

  • 20:04 21. Februar 2022.

    Hitro otroka rodit da boš do konca življenja preskrbljena. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.