Nova ljubezen Lee Sirk že obrodila sadove!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevka pričakuje naraščaj …
Oglej si celoten članek

Februarja lani je pevka Lea Sirk presenetila z nepričakovanim ljubezenskim preobratom. Po več letih zveze se je namreč razšla s partnerjem Gabrom Radojevičem, s katerim imata dve hčerki, in se podala v novo ljubezensko razmerje z nekaj let mlajšim postavnim košarkarjem Alenom Hodžićem.

Tako hitra kot je bila odločitev za novo ljubezen, pa se je Lea dokaj hitro odločila tudi za povečanje družine. Golobčka, ki sta pred kratkim uživala romantični oddih v Benetkah, po dobrem letu zveze namreč pričakujeta naraščaj, kot nam je za zurnal24.si potrdila pevka. Dojenček ju bo razveselil v zimskih mesecih. Čestitke!

Sicer pa Lea, ki se trenutno intenzivno pripravlja na Slovensko popevko in ostale koncerte, trebuščka več ne more skriti. Veselo novico pa je danes objavila tudi na družbenih omrežjih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:58 25. Avgust 2021.

    Spet ljubezen do neba, kot je bila pri možu??

  • 14:36 25. Avgust 2021.

    Je vredno, da se javnost ukvarja z njo.?

  • 07:58 25. Avgust 2021.

    Zdej ma izbranca alena.ko bo to konec bo pa novega najdla.spet bo senzacija.omam obcutek da 3 moskemu ime al bash...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.