Nova mačja zvezda, ki je dobila svoj film

Lil Bub ima svojo znamko oblačil, knjigo, milijone sledilcev na Twitterju in Facebooku, njeni prijatelji pa so tudi največji zvezdniki Hollywooda. Spoznajte novo mačjo zvezdo, ki je celo dobila svoj film.
Oglej si celoten članek

Mačja lepotička Lil Bub je najnovejša senzacija in huda konkurenca popularnemu mačkonu Grumpy Catu. Po vsem svetu si je pridobila že na milijone oboževalcev, vse to pa zahvaljujoč svojemu nenavadnemu videzu. Lil Bub namreč trpi za redko boleznijo kosti, zaradi katere ne more zapreti ust, jezik pa ji ves čas prikupno gleda ven. Nima zob, deformirane so tudi njene tačke, poleg tega pa ima na vsaki tački namesto pet šest krempljev. A to ji ni preprečilo, da je sledila svojim slavnim kolegom, kot sta čemeren Grumpy Cat in Maru, ki ljubi kartonaste škatle.

Njena pot do slave se je začela, ko jo je lastnik Michael Bridavsky začel fotografirati z znanimi glasbeniki, ki so prišli snemat v njegov studio. Michael je fotografije objavljal na svojem blogu in ljudje so kmalu opazili, da je njegova mačka res nekaj posebnega. Zato ji je naredil profil na Facebooku, kjer ima že več kot 125 tisoč oboževalcev. Podobno število ji sledi na Twitterju. Ima tudi svojo knjigo z naslovom Lil Bub's Lil Book: The Extraordinary Life of the Most Amazing Cat on the Planet (Neverjetno življenje najbolj čudovite mačke na planetu, op. p.), pred kratkim pa je dobila celo svoj dokumentarni film, ki se je predstavil  na letošnjem filmskem festivalu Tribeca (napovednik si oglejte v zgornjem videu). Ob tej priložnosti se je fotografiral z ustanoviteljem festivala Robertom De Nirom. Prava zvezda, ni kaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.