Nova nepremičnina: V takšnem luksuzu bo po zmagi užival Đoković

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Uff, to mu pa res zavidamo, a privoščimo!
Oglej si celoten članek

Tik preden je z zmago v Wimbledonu zaslužil 2,9 milijona ameriških dolarjev, je Novak Đoković kupil luksuzno nepremičnino v Miamiju, za katero je odštel 6,7 milijona dolarjev. Razkošna stavba imenovana Eighty Seven Park stoji tik ob Atlantskem oceanu in ima panoramski razgled na najlepše miamijske plaže, na park in na mesto. Razgled iz stavbe, ki je ovalne oblike, jemlje sapo. Doković je v njej izbral stanovanje s tremi spalnicami, tremi kopalnicami in dvema bazenoma, najveličastnejši del stanovanja pa je ogromen balkon s panoramskim razgledom. Za stanovalce bo v stavbi na voljo tudi SPA, notranji bazen in savne. 

"Storitev je na neverjetni ravni, navdušil me je ekskluzivni dostop do parka in panoramski pogled na kopno in ocean. To moji družini predstavlja popoln življenjski stil. Obožujem dizajn te zgradbe. Je nepričakovano mesto v soseščini, ki se hitro širi, kar me je prepričalo k nakupu," je o svoji izbiri povedal Novak. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.