Nova pravila ličenja

Foto: Imaxtree ličenje Foto: promocijsko gradivo ličenje Foto: promocijsko gradivo ličenje Foto: promocijsko gradivo ličenje
Takšno v kričečem "vampirskem" odtenku, ki ste jo z navdušenjem uporabljale še lansko jesen in zimo, zamenjajte za še vedno drzno, a malce bolj svežo pomladno različico – svetlordečo, ki že meji na rožnato ali oranžno.
Oglej si celoten članek

Tri pravila videza:

  • Šminko vedno nanesite na negovane in voljne ustnice, ki jih pred nanosom navlažite z vaelinom.
  • Oči naj bodo poudarjene s črto nad vekami in črno maskaro, s senčili jim dodajte le sijaj.
  • Ličenje bo izrazitejše, če boste videz nadgradili s pričesko. Strogo speti lasje so prava izbira.

V slogu retrodive

Trend, ki se kar ne more posloviti, je videz iz 60. let v slogu Twiggy. Nepogrešljiv pripomoček pri doseganju videza je dober svinčnik ali flomaster za oči. Skrajni čas je, da pri risanju črt nad trepalnicami postanete prava mojstrica!

Konkreten nanos maskare

Pri večernem videzu lahko z maskaro skoraj pretiravate. Pred nanosom trepalnice upognite s kleščami za trepalnice, nato pa jih poudarite z več nanosi intenzivno črne maskare.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.