Nova simpatija: Justin Theroux je Jennifer Aniston hitro prebolel

Foto: Profimedia
Ta lepotica naj bi osvojila srce bivšega moža Jennifer Aniston.
Oglej si celoten članek

Avstralska revija New Idea poroča, da ni bila 49-letna Jennifer Aniston tista, ki je želela ločitev, ampak Justin Theroux. Za ta korak se je odločil, ker bi rad postal oče, a mu Jen te želje ni mogla izpolniti.

Justin pa si je menda že našel novo simpatijo, manekenko, modno oblikovalko in voditeljico Alexo Chung. "Justina je Alexa očarala. Svojim prijateljem je zaupal, da se stvari odvijajo zelo hitro, čeprav tega ni pričakoval. Alexo sicer pozna že nekaj časa, iskrica med njima pa je preskočila na začetku februarja, ko sta se srečala na newyorškem tednu mode. Pri njej je iskal oporo,“ je povedal vir, ki trdi tudi, da se par že pogovarja o naraščaju. "Alexa je Justinu jasno povedala, da ni dekle za aferice, in da je, četudi ne razmišlja o poroki, že pripravljena postati mama.“

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.