Nova smrt v družini Johna Travolte

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec žaluje za nečakom.
Oglej si celoten članek

Težki časi za igralca Johna Travolto. Julija se je moral zvezdnik posloviti od svoje ljubljene žene, Kelly Preston, za katero je bil usoden rak na dojkah, pred kratkim pa je izgubil še nečaka, Sama Travolto, ki je dočakal le 52 let.

Scenarist je umrl že septembra, in sicer na svojem domu v Wisconsin. Vzrok njegovi smrti javnosti ni znan. 

Sam je veliko prahu dvignil leta 2015, ko je javno spregovoril o scientološki cerkvi in duševnih posledicah, ki jih je zaradi nje utrpel Cerkev, ki ji je John Travolta zelo predan, je zapustil leta 2007. Svojega slavnega strica je sicer vedno hvalil, med drugim je razkril, da ga je John finančno podpiral. Vsak mesec naj bi mu poslal 1800 dolarjev.

Magazin To razkriva mrliški list Kelly Preston

Kruta usoda je po zvezdnikovi družini sicer udarila že leta 2009, ko je umrl Johnov in Kellyjin sin Jett. 16-letnik je med počitnicami na Bahamih doživel napad. Z glavo je udaril ob banjo, kar je bilo za mladeniča, ki je bil avtist, usodno. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 21. Oktober 2020.

    Možakar ima res smolo, drugega ni kaj reči.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.