Nova smrt v družini Kidmanove

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V 47. letu starosti je umrl nekdanji svak hollywoodske zvezdnice Nicole Kidman.
Oglej si celoten članek

Igralka Nicole Kidman žaluje za svojim nekdanjim svakom, ki je v New Yorku med neko konferenco nenadoma umrl. Za Angusa Hawleyja je bil usoden srčni napad. Dočakal je le 46 let. "Zgodilo se je ponoči, zato podrobnosti še niso znane. Družina medije naproša, da v teh žalostnih časih spoštujejo našo zasebnost,“ je sporočil brat pokojnega.

Angus in Nicolina sestra Antonia imata štiri otroke. Ločila sta se leta 2007.

Družina Kidman je sicer že septembra izgubila družinskega člana. Takrat je namreč umrl igralkin oče. Kidman je bil na obisku pri hčerki Antonii in njeni družini. V njeni hiši je tako nesrečno padel, da so bile poškodbe zanj usodne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.