Nova stran na Facebooku: Si jedla sir?

Foto: Žurnal24 Sandra v akciji. (Foto: Pop TV)
Za Sandrin izpad "Si jedla sir?" vas je zagotovo slišala že večina. Tako se po novem imenuje tudi aktualna stran na spletnem portalu Facebook.
Oglej si celoten članek

Boj med Sandro Auer in Ines Juranovič v hiši slavnih dobiva vse večje razsežnosti. Tako je prepir med dvema Štajerkama ("Si jedla sir?! Jaz tebe vprašam!") postal že novi internetni hit in celo dobil svojo stran na Facebooku. Stran je všeč skoraj 5.000 ljudem. To pa še ni vse. Na voljo so tudi majice z napisom Si jedla sir?.

Ob tem se nam zastavlja vprašanje ... se "Si jedla sir?! Jaz tebe vprašam!" mogoče lahko celo kosa s Požigalcem in njegovim: "Le kaj ti bo torba, če imaš kolo?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.