Nova vrsta botoksa

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Glajenje gub bo kmalu še učinkovitejše.
Oglej si celoten članek


Priljubljeno vbrizgavanje botoksa, ki zgladi drobne gube in pomladi obrazne poteze, je dobilo naslednika, saj so znanstveniki odkrili toksin z enakim, a močnejšim in trajnejšim učinkom.

Prihaja dysport

Ime novega pripravka je dysport. Za zdaj so ga preizkusili kirurgi in kozmetični strokovnjaki na klinikah v Kaliforniji, San Diegu in San Franciscu, poročilo pa je bilo objavljeno v ameriški strokovni reviji Archives of Facial Plastic Surgery. Tako strokovnjaki kot pacienti so bili nad dysportom navdušeni.

Predvsem za okrog oči

Dysport je prinesel odlične rezultate predvsem pri odpravljanju gubic okrog oči, kjer se tovrstne tehnike tudi najpogosteje uporabljajo. Gube z vbrizgavanjem dysporta v primerjavi z uporabo botoksa izginejo za dlje časa, učinek glajenja pa je tudi večji oziroma močnejši. Cena obeh pripravkov je približno enaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.