Nova žena, nov album

Foto: Žurnal24 Zlatko (Zlatan Čodrić) Foto: Žurnal24 Zlatko (Zlatan Čodrić) Foto: Žurnal24 Zlatko (Zlatan Čodrić)
Objavljamo ekskluzivne fotografije z Zlatkove poroke. Zaupal nam je, da bo njegov novi album izšel še letos.
Oglej si celoten članek

Raper Zlatko (Zlatan Čodrić) je prejšnji teden dahnil usodni da. Identitete svoje soproge ne želi deliti z javnostjo, ekskluzivno za nas pa je bil pripravljen deliti nekaj fotografij s svoje poroke in nekaj besed o medenih tednih v Bosni, s katerih sta se mladoporočenca Čodrić vrnila predvčerajšnjim. A delo za Zlatka ne počiva, saj bo s svojimi Optimisti nocoj že nastopil na zaključnem koncertu Orto Festa. To bo njegov prvi nastop po poroki.

"Počutim se enako kot pred poroko – odlično! (smeh) S soprogo sva bila na kratkem potovanju po Balkanu, pot pa se nadaljuje nocoj v Orto klubu. Vse, kar sem pozabil povedati, sporočim na prihajajočem albumu, ki bo izšel še letos," nam je povedal Zlatko.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.