Nova zvezdniška ljubezen?

Foto: Žurnal24 Sta Paul in Renée res par?
Igralka Renée Zellweger in pevec Paul McCartney naj bi se videvala.
Oglej si celoten članek

Svetlolasa in suhljata igralka Renée Zellweger se je menda zagledala v ostarelega Beatla Paula McCartneyja.

38-letnica naj bi najela celo razkošno kočo v letovišču East Hamptons. Lepotička ni ničesar prepustila naključju, saj je hišica opremljena celo s klavirjem in kitaro. Tam je torej vse, kar Paul potrebuje. "Renée verjame, da se bo med njima razvila prava ljubezen. Za njune romantične počitnice je vse pripravljeno," je izdal prijatelj prikupne zvezdnice.
Renée je 65-letnega Britanca spoznala prejšnji mesec na koncertu Toma Pettyja. Takoj sta se ujela in priče pravijo, da sta se že med koncertom tesno privijala drug k drugemu. Čez nekaj dni so ju skupaj opazili tudi v neki v restavraciji, nato pa še v počitniški hiši Jona Bon Jovija.

Paula so sicer pred kratkim videvali tudi v družbi Elle MacPherson in Christie Brinkley. Pevec je po ločitvi od Heather Mills očitno spet našel voljo do življenja. In ta volja ima vsakokrat dolge noge in svetle lase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.