Novak Đoković pošilja pozitivne misli Foglu

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Tomaž Ahačič - Fogl, ki je zbolel za rakom in zaradi bolezni ostal brez glasu, dobiva podporo iz vseh koncev. To mu je zdaj izkazal tudi tenisač Novak Đoković.
Oglej si celoten članek

Ne daj se Tomaž, pošiljam ti veliko pdpore in ljubezni," bolnemu Foglu sporoča srbski tenisač. Fotografijo  Novaka Đokovića, ki mu pošilja dobre misli, je Tomaž Ahačič objavil na svojem Facebook profilu s pripisom:

"Danes me je presenetila prijateljica, ki pozna mojega idola Novaka Djokoviča...nakar sem po mailu dobil toleeee..ne norooo ne morem verjet tudi Nole navija zame...
Hvala Nole..nikoli se ne bom vdal..tko k ti ne na tekmah" Foto: Tomaž Ahačič Novak Jokovič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.