Novakova zaprla knjigarno

Foto: bralka
Foto: bralka
Zakonca Novak sta zaprla knjigarno na vogalu Slovenske ceste in Tavčarjeve ulice.
Oglej si celoten članek

Valentina Smej Novak in Luka Novak sta pred dvema letoma na križišču Slovenske in Tavčarjeve v Ljubljani odprla knjigarno Kultura. Pred kratkim pa so vrata na omenjeni lokaciji ostala zaklenjena. 

"Knjigarno smo preselili, ker smo našli manjši, boljši prostor, na primernejši lokaciji, v soseščini Almire Sadar in bolj sorodnih trgovin. Prejšnja lokacija je bila zelo opazna, a tudi zelo zahtevna. Nova lokacija je bolj intimna," nam je pojasnila Valentina Smej Novak. Na novi lokaciji, na Beethovnovi 12, bodo tako prostori njune založbe. "Še naprej bomo imeli izbrani knjižni program, predvsem pa bomo poudarek dali na dogodke." 

Kot je še dejala, se je že na prejšnji lokaciji izkazalo, da ljudi najbolj privabijo interdisciplinarni, kulturni dogodki. Na novi lokaciji trenutno še potekajo nekatera dela. Z novimi dogodki pa bodo začeli po 15. avgustu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:46 17. Julij 2017.

    Več nas že "komaj" čaka odprtja na novi lokaciji. Edino kar je blo, pri teh dveh v redu, je ta …

  • 14:33 17. Julij 2017.

    Zelo pomembna novica.Od žalosti ker sta zaprla in nič sporočila ,me je skoraj kap!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.