Nove fotografije Monice Lewinsky: Vse bolj vroča!

Foto: Profimedia Monica Lewinsky Foto: Profimedia Monica Lewinsky Foto: Profimedia Monica Lewinsky Foto: Profimedia Monica Lewinsky Foto: Profimedia Monica Lewinsky Foto: Profimedia Monica Lewinsky Foto: Profimedia Monica Lewinsky
Kljub temu da bo kmalu 50, je poželjiva kot še nikoli ...
Oglej si celoten članek

Od pripravnice v Beli hiši in najbolj slavne predsedniške ljubice je Monica Lewinsky prilezla do samega vrha ameriške družabne smetane. Danes jo namreč vabijo na številne držabne prireditve, kjer se gibljejo zvezdniki najvišjega kova. Tako se je 48-letna Monica pokazala premieri serije 'Impeachment: American Crime Story', ki raziskuje ozadje resničnih dogodkov. Najnovejši del namreč govori ravno o seks škandalu bivšega ameriškega predsednika Billa Clintona, v katerem je osrednjo vlogo v resničnem življenju odigrala prav Monica. 

Precej drzna poteza, da se je udeležila tega dogodka. Je pa Monica na 'rdeči' preprogi pokazala, da je danes veliko bolj poželjiva kot je bila kot pripravnica v Beli Hiši. Se strinjate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:10 3. September 2021.

    Tipična stara krava zgonjena in s likometrino, 200.000 po generalni...

  • 11:23 3. September 2021.

    kurba pač...

  • 08:26 3. September 2021.

    A kadi še kaj?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.