Novi Barovec: "Ne bo me on je*** v glavo"

Foto: Planet TV bar Foto: Planet TV bar_2018 Foto: Planet TV bar
Tadej na robu z živci zaradi Srečka.
Oglej si celoten članek

Šov je morala v soboto zaradi družinskih težav zapustiti Oksana, namesto nje pa je v šov vstopil nov Barovec Tadej

Ta se je na začetku pohvalil, da ima pet let izkušenj v gostinstvu, ko pa je njegovo znanje preizkusil Sandi, pa tekmovalci z njim niso bili najbolj zadovoljni. Še zlasti razočaran je bil Srečko, ki je to Tadeju tudi povedal.

Novi Barovec kritike ni dobro sprejel. V pogovoru s Katarino se je celo razjokal. “Nisem prišel, da me bo on jebal v glavo. On bi moral iti že zdavnaj ven,” je potožil Katarini, ki ga je poskušala potolažiti. “Kava ni kul in dobro je, da to veš, da lahko na tem delaš,” mu je povedala in dodala, da Srečko ni slab človek, zato naj ga njegove besede ne potrejo preveč.

Kot je znano so tekmovalci v Baru razdeljeni v dve skupini, novi tekmovalci proti starim, ki tri tedne tekmujeta med seboj. Tekmovalci ekipe, ki bo izgubila, bodo morali zapustiti Bar.

V šov se je sicer vrnila tudi Maruša, ki tekmuje z novoselci, Gašper pa pomaga staroselcem. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.