Novi fant Sienne Miller nas spominja na Denisa Avdića

Foto: Profimedia Lucas Solomon Zwirner, sienna miler Foto: Profimedia Lucas Solomon Zwirner, sienna miler Foto: Profimedia Lucas Solomon Zwirner, sienna miler Foto: Profimedia Lucas Solomon Zwirner, sienna miler
Sienna Miller je srečno zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Igralka Sienna Miller je januarja potrdila romanco z deset let mlajšim lastnikom umetniške galerije, Lucasom Zwirnerjem. Zaljubljeni parček so paparaci zdaj ujeli v Italiji, natančneje v Benetke, ki veljajo za enega od najbolj romantičnih kotičkov starega kontinenta. 
Kako naklonjena sta drug drugemu, slavni parček pred ostalimi turisti ni skrival ...
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:24 11. Maj 2019.

    Avtorico članka mogoče , ta model. - Mene pa avdiĆ 100% spominja na ta velko kiblo, za odvoz mešanih odpadkov..

  • 08:54 11. Maj 2019.

    Ja res je , samo verjetno je manj zoprn !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.