Novi izbranec: Angelini Jolie je sekira padla v med

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Govorice v Hollywoodu, da se je Angie zapletla s tem znanim bogatašem, so vse glasnejše.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters Elon Musk

Igralka Angelina Jolie naj bi svoje srce poklonila predsedniku podjetja Tesla Motors, Elonu Musku, trdi blogarka in pisateljica Janet Charlton.

46-letni Elon, ki se menda zelo rad druži z lepimi igralkami, in štiri leta mlajša Angie se poznata že več let, saj sta skupaj sodelovala pri številnih dobrodelnih projektih. Par naj bi se sicer zbližal šele pred nekaj meseci.

"Pred kratkim sta v Las Vegasu skupaj preživela konec tedna. Prišla in odpotovala sta ločeno,“ trdi Charltonova, ki tudi pravi, da se oba še vedno zelo trudita zvezo skriti pred javnostjo.

Elon je pred Angie grel Amber Heard, ki se je le nekaj mesecev pred to romanco ločila od Johnnyja Deppa.

via GIPHY

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:57 5. Oktober 2017.

    Ir.K. .......tudi tebi je padla sekira v med........namrec lahko pises celi Sloveniji taksne bedarije

  • 13:04 5. Oktober 2017.

    Bedast naslov! Ta ženska ima dovolj vsega, kar potrebuje, pa še več! Tako, da govoriti o neki "sekiri v medu" …

  • 09:47 5. Oktober 2017.

    Avtorica tega članka razmišlja čisto tipično žensko sponzorsko. Sekira je padla v med.... zakaj? zaradi denarja seveda ... ajoj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.