Novi lepotni trend iz Hollywooda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sončne pege. Včasih so se jih sramovali, sedaj so "in“.
Oglej si celoten članek

Že spomladi je bilo na newyorškem tednu mode mogoče opazite veliko število manekenk s pegami. Mojstri ličenja so priznali, da so pri večini deklet morali pikice narisati in ta trend se je to poletje preselil tudi v meko slavnih in bogatih – v Hollywood. Celo največje modne revije, kot sta Elle in Glamour, so objavljale članke in nasvete na to temo.

Pegice so tako popularne, ker naj bi bile ženske zaradi njih videti bolj mladostno. Novemu trendu sledijo tudi mnoge zvezdnice, med drugim Olivia Wilde, ki je reviji NYLON priznala, da ji je njena vizažistka Gucci Westman že večkrat narisala pegice, da bi bila kljub ličilom videti bolj naravna.

Westmanova vsem, ki bi radi preizkusili trend, svetuje, da uporabijo vodoodporen svinčnik za obrvi ali puder. Bolj naraven videz boste dosegli, če boste uporabili dva različna odtenka, ki morata biti svetlejša od vaše barve las.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.