Novi neretuširani posnetki zadnjice Kim Kardashian

Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian
Takšnih posnetkov na njenih družbenih omrežjih ne boste našli.
Oglej si celoten članek

Zadnjica zvezdnice Kim Kardashian že leta buri duhove. Je prava ali ni? Kim vztraja, da nima vsadkov in čeprav je to dokazala tudi z rentgenskimi slikami, dvom ostaja. Kakor koli že, vsi se strinjajo, da je njena zadnja plat že legendarna. 

Popolna, okrogla, čvrsta. Na družbenih omrežjih tudi brez kančka celulita. Kaj pa v resnici? Paparaci so jo ujeli med snemanjem na plaži v Malibuju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 20:25 29. Marec 2023.

    Nasedli kit !

  • 20:20 29. Marec 2023.

    če mi plača miljon dolarjev bi se je dotaknu, ampak pod enim pogojem, da je ona v neoprenski obleki, jest …

  • 15:24 29. Marec 2023.

    Le kdo ima to rit za popolno, čvrsto in okroglo ????? Okrogla mogoče, lepa pa nikoli ne bo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.