Novi posnetki Brucea Willisa prelepi, a hkrati tragični

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Njegov rojstni dan se je začel s solzami.
Oglej si celoten članek

Igralec Bruce Willis, ki je zbolel za demenco, je včeraj v krogu družine praznoval 68. rojstni dan. Emma Heming-Willis je s sledilci delila video, v katerem je povedala, da se je dan začel s solzami. Mama dveh hčera je ob tem poudarila, da se ji zdi pomembno, da ljudje vidijo tudi žalost, saj ves čas dobiva sporočila, v katerih se ljudje sprašujejo, kako lahko v taki situaciji ostaja močna. "Druge možnosti nimam," pravi Emma, ki priznava, da vsak dan občuti žalost. "Danes še posebej - na njegov rojstni dan."

Ob zvezdniku je bila včeraj tudi njegova bivša žena Demi Moore, ki se je preselila v njegov dom. "Vse najboljše, BW. Vesela sem, da smo lahko danes praznovali. Ljubim tebe in našo družino. Hvala vsem za ljubezen in lepe želje - čutimo jih," je Demi, ki je Willisu rodila tri hčerke, zapisala ob videu s praznovanja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:13 20. Marec 2023.

    Želim mu, da napredovanje demence zaustavijo!

  • 11:28 20. Marec 2023.

    Vsi so nekam zimsko oblečeni, kaj je tudi tam kurilno lje tak drago?

  • 11:27 20. Marec 2023.

    Evo, dokaz, da denar zdravja ne more kupit, čeprav se nekateri obnašajo kot, da je tudi to možno. Ne rečam, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.